Welcome, Guest.
Please login or register.
Zpět na stránky Eressea Back to Eressea web
Mejte se/Good Bye
Eressëa Forum    Eressëa - Hlavní sekce / Main section    Ostatní / Other  ›  Mejte se/Good Bye
Users Browsing Forum
No Members and 1 Guests

Mejte se/Good Bye  This thread currently has 74 views. Print Print Thread
1 Pages 1 Recommend Thread
SpellHowler
May 30, 2010, 10:34pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
rád bych se s Vámi všemi rozloučil, mějte se pěkně, bohužel tento server "zemřel" přesto bych rád poděkoval pár lidem a to hlavně Phalloides, která se mě ujala když jsem tu začínal, Neitherovi, skvělému CL, Draculovi, NewKarma as a great player also known as Raid Boss , ale také Aulemu a Manwemu za občasnou pomoc, řešení problémů a za fajn eventy a dalším, se kterými jsem hrál, BYL to skvělej server a moc mě mrzí, že už neni, teď jsem zrupal zbytek věcí co jsem měl (Raid sword*Raid sword 17->18, IC set, botky vydržely až na 12->13 apod.)
takže si všichni žijte pěkně a kdyby někdo měl zájem tak tady je na mě kontakt
e-mail: TomCelar@seznam.cz
FaceBook:  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000947093858&success=1

díky všem
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message
Orinka
May 31, 2010, 5:44pm Report to Moderator Report to Moderator

Clan Venerabilis
Quoted from SpellHowler
rád bych se s Vámi všemi rozloučil, mějte se pěkně, bohužel tento server "zemřel" přesto bych rád poděkoval pár lidem a to hlavně Phalloides, která se mě ujala když jsem tu začínal, Neitherovi, skvělému CL, Draculovi, NewKarma as a great player also known as Raid Boss , ale také Aulemu a Manwemu za občasnou pomoc, řešení problémů a za fajn eventy a dalším, se kterými jsem hrál, BYL to skvělej server a moc mě mrzí, že už neni, teď jsem zrupal zbytek věcí co jsem měl (Raid sword*Raid sword 17->18, IC set, botky vydržely až na 12->13 apod.)
takže si všichni žijte pěkně a kdyby někdo měl zájem tak tady je na mě kontakt
e-mail: TomCelar@seznam.cz
FaceBook:  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000947093858&success=1

díky všem

tak papa...až se server oživí, ráda tě tu zas uvidím

Phalloides - active Cardinal lvl 85, sub Archmage, Ghost Sentinel, Doomcryer - noblesse, hero, Illuminati clan leader
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 1 - 5
SpellHowler
June 1, 2010, 7:24am Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
Quoted from Orinka

tak papa...až se server oživí, ráda tě tu zas uvidím

mohla bys mne případně informovat ? mě nevadí když je tam 10 online, ale fakt mi vadilo, když jsem se lognul a byl jesm tam sám :/
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 2 - 5
Orinka
June 3, 2010, 8:39pm Report to Moderator Report to Moderator

Clan Venerabilis
Quoted from SpellHowler

mohla bys mne případně informovat ? mě nevadí když je tam 10 online, ale fakt mi vadilo, když jsem se lognul a byl jesm tam sám :/

Jasnačka..mail tam na tebe je, tak písnu...my teď testujeme low rate co se nam tu rozjel...je to teda voser, ale low jsem jeste nehrala

Phalloides - active Cardinal lvl 85, sub Archmage, Ghost Sentinel, Doomcryer - noblesse, hero, Illuminati clan leader
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 3 - 5
SpellHowler
June 3, 2010, 10:20pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
low rate ? O_o jaké jsou přesnější parametry ?
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 4 - 5
Orinka
June 4, 2010, 10:46pm Report to Moderator Report to Moderator

Clan Venerabilis
Quoted from SpellHowler
low rate ? O_o jaké jsou přesnější parametry ?

no..takhle drop rate 1,5x, party rate 2x, adena rate 2x...takže mě možná klepne pepka)) Jinak myslim, že byl odělanej global shout, ale to nevim teď zas až tak jistě

Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 5 - 5
1 Pages 1 Recommend Thread
Print Print Thread