Zdar, prosím o prodloužení doby buffu Final Servitor na hodinku.
Díky moc
Vzhledem k tomu, ze to ma jen nekdo (summoneri) a ze je to jen na sumonna, nevim, jestli by to bylo dobre.. To uz bychom mohli tem summonum rovnou upravit staty, aby nebyl potreba :/
no ono se to prebiji vzajemne s covkem a povkem ... takze nevidim duvod proc to odlisovat ... tu je stejne jedine vyuziti kdyz jde summoner na oly nebo kdyz mu zuchne klient a tim se odsummoni summon a nechce se mu letet hned do mesta a zpet
nerikam kdyby se dalo nahodit cov + final servitor... to by bylo docela dost drsny, ale takhle...
Numenor:Shvadlenka (Leader of Dominion) | Garrothmug (Velká ničivá okurka) | Phthisis (Drowská pomocná mágyně) | Morfyrin (Drowský mág) na Eressei kde už nehraju: Factory (Former Half-Leader of Venerabilis) | Garrothmug (Velkej zlej orkskej kouzelník) | Eldar (Světloelfí velekněžka) | Morfyrin (Drowský mág)
no ono se to prebiji vzajemne s covkem a povkem ... takze nevidim duvod proc to odlisovat ... tu je stejne jedine vyuziti kdyz jde summoner na oly nebo kdyz mu zuchne klient a tim se odsummoni summon a nechce se mu letet hned do mesta a zpet
nerikam kdyby se dalo nahodit cov + final servitor... to by bylo docela dost drsny, ale takhle...
Tak na oly by ti 5 minut stacit melo a v terenu je to omezene prave tak,abys to mohl mit jen 5 minut a pak si 5 mimut pockat na reuse.. Fakt si myslim, ze by to bylo zvyhodneni summoneru...
Co si o tom mysli ostatni? Klidne se necham prehlasovat
Jak je zřejmé, oly by to nijak neovlivnilo, a když jdu se summonem expit, tak si dam COVko od town buffera. Ale když mi spadne hra, tak nesummoner nemusí do města pro nové buffy, ale summoner musí okamžitě, jinak nic neumlátí. Pokud by se nějak udělalo, aby při pádu hry zůstal vysummoněný summon i s buffy, tak by to bylo asi nejvíc fér, ale když se prodloužilo COVko, tak proč ne tohle?
Jak je zřejmé, oly by to nijak neovlivnilo, a když jdu se summonem expit, tak si dam COVko od town buffera. Ale když mi spadne hra, tak nesummoner nemusí do města pro nové buffy, ale summoner musí okamžitě, jinak nic neumlátí. Pokud by se nějak udělalo, aby při pádu hry zůstal vysummoněný summon i s buffy, tak by to bylo asi nejvíc fér, ale když se prodloužilo COVko, tak proč ne tohle?
Jeste prozkoumam, jak moc slozite by bylo, aby si server pri odlogu pamatoval ty pety.. to by bylo stejne nejlepsi reseni