Zdravim vsechny ...Jsem hrac PSICHO ;).. Mam problem a potreboval bych podporit :) dne 3.2.2010 jsem pujcil kamosovi ACC myslel jsem ze mu mohu verit ale on mi ji nevratil a postavu si prevedl na jinaci nick.... Prosim vsechny podporteme .. muze se to stat kazdemu,Mam pravo jako kazdy jiny hrat at jsem kdo jsem ...Budu rad kdyz sem napisete ze me podporujete ..Dekuju vsem :o :)
Víš Psicho, na jednu stranu je mi tě líto...ale na druhou stranu vím, že myslet znamená hovno vědět....já už hraju l2 cca 4 roky a nikdy se mi nestalo, že by mi někdo ukradl account. A je to z jednoho prostého důvodu, věřím jen sama sobě a jednomu vyvolenému jedinci, kterého mám mimo jiné po ruce, takže kdyby něco, dostal by peknej kouř. Tady v tomto případě se nedůvěra prostě vyplácí, protože lidi jsou opravdu svině...půjčil bys někomu cizímu na ulici kreditku a řekl mu pin jen proto, že se ti nechce dojít si sám do bankomatu, aby ti přinesl prachy? Věřím, že ne....určitě ti na účtu záleží...a na tvojí postavičce ti asi moc nezáleželo, když jsi jí dal do rukou někomu, koho jsi potkal jako nějaký nick ve hře. Takže sorry, demenci podporavot nemůžu Vyřiď si to s tím kokotem, co tě okradl...
Phalloides - active Cardinal lvl 85, sub Archmage, Ghost Sentinel, Doomcryer - noblesse, hero, Illuminati clan leader
Píšu si s lidmy měsíce a měsíce, mám je jako kamarády na FB a na lidé...ale s účtem mají smůlu, jestli něco chtějí, ať si udělají svůj....a sama si teda taky nerada půjčuju něčí accounty...Kterej kretén to prosímtě byl?
Phalloides - active Cardinal lvl 85, sub Archmage, Ghost Sentinel, Doomcryer - noblesse, hero, Illuminati clan leader
Ja si myslim ze by bolo spravne vratit ti postavu hned po otm ako by sa to vybavilo s tim doticnym treba ho najst na servery a vybavit to :-x ale podporujem ta
Zatim se do toho nebudu montovat, dokud se nevyjadri vic hracu, ale ti, kdo chteji pomoct, by zatim mohli zkusit nejakou kolektivni buzeraci toho Unforgivena, napriklad mu psat do shoutu/hera/pmka ze by to mel vratit a at se nechova jako svine...
A ty Psicho se s nim zkus nejak dohodnout, treba ho ukecas, aby ti vratil char bez veci a s vecma ti treba nekdo pomuze...
Pac sem debil ... a lituju ale z 5 cas nevratim BOHUZEL ((
je to pro tebe dostatečné poučení pro budoucnost? Člověk by si měl vážit toho co vlastní, i když to nevytvořil vlastními silami a nevěřit jen tak někomu...zatím, jak píše manwe, do něj šijte, perte a ať ti ho kluci pomůžou nějak zpracovat...já jsem v práci, takže nemůžu...a třeba povolí...
JJ uz nebudu nikomu verit jen sam sobe a svim hooodne blyzkym .....jen bych mel rad druhou sanci s PSICHEM .. ((
radila bych ti, aby sis sem hodil hlasovátko, ať posílají lidi hlasy zda souhlasí s vrácením tvé postavy tobě či ne....pak to bude celkem jasné a srozumitelné
Perou se ve mě dva postoje. První - každý je svého štěstí strůjcem. ( popřípadě "Kdo chce kam, pomozme mu tam." ).
Druhý - každý může udělat chybu.
Přece jenom ve mě vyhraje ten "hodný" . Jsem pro vrácení postavy PSICHOvi, i když dělá čest svému jménu . A jsem pro odhalení zloděje, delevel jeho postav na 1 a redukci equipu. Psicho je možná hlupák, ale zloděj by měl být potrestán.
Pokud to tak dopadne, měl by ale Psicho dostat nějaké "dodatečné ponaučení" . Třeba dvě hodiny nucených prací při úklidu Goddardu . Nebo event "Ulovte Psicha" . Po vyhlášení eventu by dostal 1 000 000 karmy a byl by huntěn .