Welcome, Guest.
Please login or register.
Zpět na stránky Eressea Back to Eressea web
NPC buffer podruhe
Eressëa Forum    Eressëa - Hlavní sekce / Main section    Návrhy / Suggestions  ›  NPC buffer podruhe Moderators: Administrator Group
Users Browsing Forum
No Members and 1 Guests

Jak s NPC bufferem? (MUZETE VIC MOZNOSTI)
Kdyz se nezrusi, zustanu (23 votes)
41.07%
Kdyz se zrusi, zustanu (17 votes)
30.36%
Kdyz se zrusi, odejdu (11 votes)
19.64%
Kdyz se nezrusi, odejdu (5 votes)
8.93%
56 Votes Total Last vote July 28, 2010, 10:12am by Nulldorix.
You must login or register to be allowed to participate in this poll

NPC buffer podruhe  This thread currently has 1,304 views. Print Print Thread
4 Pages 1 2 3 4 » All Recommend Thread
Manwe
September 12, 2009, 7:23pm Report to Moderator Report to Moderator

Administrator Group
Ahoj,

doslechl jsem se, ze docela dost lidi uvazuje o zmene serveru kvuli NPC bufferovi. Byl bych nejradsi, aby tu zustali pokud mozno vsichni (coz je bohuzel asi unreal) nebo proste alespon vetsina. Proto sem davam jeste jednou anketu na toto tema, tentokrat ale trochu jinak zpracovanou.

Prosim, zahlasujte do ni (A DAVEJTE SI POZOR, ABYSTE OPRAVDU HLASOVALI TAK, JAK CHCETE, NEBUDU BRAT ZRETEL NA TO, KDYZ NEKDO NAPISE, ZE ZAHLASOVAL SPATNE), kdo muzete, ovlivnite tim budoucnost serveru, protoze na zaklade vysledku ankety se rozhodneme, co dal.

Pokud vite o nekom, kdo u nas hraje a na forum nechodi, reknete mu, ze je to dulezite a at si kvuli tomu ten account udela, pokud mu neni zalezitost NPC buffera lhostejna.

Manwë
Head Game Master
http://eressea.cz/
http://eressea.eu/

manwe (zavinac) eressea (tecka) cz / manwe (at) eressea (dot) eu
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message
Morfyrin
September 12, 2009, 7:29pm Report to Moderator Report to Moderator

Clan Venerabilis
Já zůstanu protože jsou tu vcelku fajn lidi, počítač mi utáhne +- kolik oken chci (ale to jsem jeden z hodně mála) a odhlasoval jsem první dvě možnosti - prostě zůstanu   rád pomůžu s odladěním serveru apod. každej server někdy začínal a spousta jich skončila dřív než se o nich ostatní dozvěděli.

jinak kdo chce zaškrtnout OBĚ možnosti dole - odejdu - toho prosím ať ani nehlasuje, říká tim že odejde tak jako tak (nebo ať to sem napíše!!)

Numenor: Shvadlenka (Leader of Dominion) | Garrothmug (Velká ničivá okurka) | Phthisis (Drowská pomocná mágyně) | Morfyrin (Drowský mág)  

na Eressei kde už nehraju: Factory (Former Half-Leader of Venerabilis) | Garrothmug (Velkej zlej orkskej kouzelník) | Eldar (Světloelfí velekněžka) | Morfyrin (Drowský mág)
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 1 - 48
Orinka
September 12, 2009, 7:37pm Report to Moderator Report to Moderator

Clan Venerabilis
Quoted from Morfyrin
Já zůstanu protože jsou tu vcelku fajn lidi, počítač mi utáhne +- kolik oken chci (ale to jsem jeden z hodně mála) a odhlasoval jsem první dvě možnosti - prostě zůstanu   rád pomůžu s odladěním serveru apod. každej server někdy začínal a spousta jich skončila dřív než se o nich ostatní dozvěděli.

jinak kdo chce zaškrtnout OBĚ možnosti dole - odejdu - toho prosím ať ani nehlasuje, říká tim že odejde tak jako tak (nebo ať to sem napíše!!)

muj pocitac sice utahne plus minus dve okna, ale v podstate souhlas s tebou Morfe

Phalloides - active Cardinal lvl 85, sub Archmage, Ghost Sentinel, Doomcryer - noblesse, hero, Illuminati clan leader
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 2 - 48
nulldorix
September 12, 2009, 7:37pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
No pokud se npc bufy zruší tak zůstanu, meji oblíbený chary(bufeři) jsou zde mírně zdiskriminovaný, jinak se poohlídnu po nečem jiným.
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 3 - 48
nulldorix
September 12, 2009, 7:38pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
A základní bufy se dají sehnat v klanhale, nebo prostě si stačí najít hráče co hraje za podpůrný chary.
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 4 - 48
Edois
September 12, 2009, 7:40pm Report to Moderator Report to Moderator
Clan Venerabilis
Ja zustanu tak jako tak, sice utahnu taky max 2 okna (a to dost s bidou, realne spis jedno), ale i na DE to slo, ze dualbox jeli jen ti, co na to meli komp, takze si myslim, ze i bez buffera by to slo (akorat nam ale musi zustat aspon ta hala! ))
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 5 - 48
Nevarine
September 12, 2009, 7:43pm Report to Moderator Report to Moderator
Baby Member
sice utahnu na kompu 1 až 2 okna ale sem pro zrušení bufera , sice jsou tu raty 25 ale mně to prijde spiš na 100
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 6 - 48
UmpaLumpa
September 12, 2009, 7:46pm Report to Moderator Report to Moderator

Baby Member
Rekl bych ze hala v pohode staci a kdo bude chtit vic at maká!!! Ale buffy na 1h bych rozhodne nemenil.

(Anebo kdyz uz jste na tom tak smerem k ruseni nechal bych ho proste jen do lvl 60.  Od lvlu 60 to uz i buferi maji good buffy s kteryma se da xpit)
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 7 - 48
Suldaenar
September 12, 2009, 7:52pm Report to Moderator Report to Moderator

Clan Venerabilis
Já teda zůstanu určitě, ale myslím si že npc buffer už je tu celkem zbytečný, nechala bych ho pro chary do 40. lvlu, a dala bych treba 14 dní než by se zrušil, aby lidi měli čas rozjet podpurne magy.

Klan:        Dominion
Aurora (Bladedancer lvl 62), Salvia (Orc monk lvl 44), Arnica (Scavenger lvl 53), Antoinette (Warder lvl 34)

Už k nezastižení na Eressea na postavách: Suldaenar, Uriel, PussyCat, Tempus, Smuggler  
Logged Offline
Private Message Private message Reply: 8 - 48
Manwe
September 12, 2009, 7:54pm Report to Moderator Report to Moderator

Administrator Group
Quoted from Suldaenar
Já teda zůstanu určitě, ale myslím si že npc buffer už je tu celkem zbytečný, nechala bych ho pro chary do 40. lvlu, a dala bych treba 14 dní než by se zrušil, aby lidi měli čas rozjet podpurne magy.

Neboj, pokud se budou rusit, tak ne hned, ale k nejakemu konkretnimu datu tak ten tyden dva od vyhodnoceni ankety.. a asi bychom je nechali do lvlu 40...

Manwë
Head Game Master

Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 9 - 48
kocickuu
September 12, 2009, 8:03pm Report to Moderator Report to Moderator
Clan Venerabilis
taky přihodím do kotle   100% tu zůstanu, ovšem pokud se bude rušit komplet celý buffer tak se mi to hodně stíží .... (nejenom mě, 1 okno a mám i tak občas problémy   ) Můj osobní názor je, že by se mohl ořezat o buffy , ale aby mu aspoň nějaký základ zůstal ...
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 10 - 48
Karel
September 12, 2009, 8:56pm Report to Moderator Report to Moderator
Medium Member
Protože se tady o tom mluví dost dlouho, základní bufery jsem si připravil. Ještě mi chybí dotáhnout, ale to bych měl do 14 zvládnout .
Dal jsem obě možnosti, zůstanu ať se bufer zruší nebo ne. Oken utáhnu dost.
Nulldorix tu plácá hlouposti o diskriminaci podpůrných mágů. Nevidím žádnou výhodu pro podpůrné mágy, když jich každý může mít kolik bude chtít. Prostě si je postavím kde budou potřeba.....
Bohužel jsem byl serverem rozmazlen bufy na 1 hodinu, takže songy a dance na 2 minuty mi přijdou brutálně krátké .
Až uvidíte postavu, kterou zuřivě honí 3 mágové v róbě, dva v těžkém a jeden ork, tak to budu já se suitou buferů .

Přesto že pravděpodobně zůstanu ať to s buferem dopadne jakkoliv, myslím že to bude znamenat odliv hráčů kteří byli jako já rozmazleni městským buferem a neunesou jeho ztrátu.

Myslíte že by bylo únosné mít dance a songy na 20 min. jako bufy, nebo aspoň na 15 min.? Kdo má pořád překlapávat .

Aby byl můj postoj jasný, JSEM PRO ZACHOVÁNÍ MĚSTSKÉHO BUFERA,  ale zůstanu i když se zruší.
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 11 - 48
Morfyrin
September 12, 2009, 9:29pm Report to Moderator Report to Moderator

Clan Venerabilis
Quoted from Karel

Myslíte že by bylo únosné mít dance a songy na 20 min. jako bufy, nebo aspoň na 15 min.? Kdo má pořád překlapávat .

mno, já osobně jsem pro zachování délky buffů (i dance a songy) na 1hod. - ano jsem línej překlepávat okna   ale to se tu teď neřeší  

jinak vyčerpávající odpověď Karle

Numenor: Shvadlenka (Leader of Dominion) | Garrothmug (Velká ničivá okurka) | Phthisis (Drowská pomocná mágyně) | Morfyrin (Drowský mág)  

na Eressei kde už nehraju: Factory (Former Half-Leader of Venerabilis) | Garrothmug (Velkej zlej orkskej kouzelník) | Eldar (Světloelfí velekněžka) | Morfyrin (Drowský mág)
Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 12 - 48
Suldaenar
September 13, 2009, 8:56am Report to Moderator Report to Moderator

Clan Venerabilis
Taky souhlasím se zrušením npc buffera, ale vzhledem k náročnosti hry na počítač, jsem pro hodinové buffy, proste mit v hale buffery a vzdy si je nalogovat. Bohužel při postupném logování (protože jinak si to většina lidí nebude moct dovolit), by se ta doba mohla velmi přiblížit 20 min, takže by pak bylo zbytečné je všechny vůbec logovat

Klan:        Dominion
Aurora (Bladedancer lvl 62), Salvia (Orc monk lvl 44), Arnica (Scavenger lvl 53), Antoinette (Warder lvl 34)

Už k nezastižení na Eressea na postavách: Suldaenar, Uriel, PussyCat, Tempus, Smuggler  
Logged Offline
Private Message Private message Reply: 13 - 48
Manwe
September 13, 2009, 9:13am Report to Moderator Report to Moderator

Administrator Group
Pokud se bude buffer rusit, nechal bych buffy, co ted jsou na hodinu, tak, jak jsou - na ty dve minuty je to des (to snad nechce ani Nulldorix)... xD

Manwë
Head Game Master

Logged Offline
E-mail E-mail Private Message Private message Reply: 14 - 48
4 Pages 1 2 3 4 » All Recommend Thread
Print Print Thread